Avskjedsgave fra en liten hånd…

2016-03-17 19.53.15

Eieren av den lille hånden på bildet har hatt en litt tøff dag i dag.

Hans ped.leder i barnehagen har hatt sin siste dag, og flytter nå tilbake til Sverige. Dette syns han naturlig nok er trist. Men den kloke lille sjelen fortalte meg at det var viktigst for han at Cecilia var der hun trivdes best. Det ligger gode personlige egenskaper bak svaret hans – nemlig evne til refleksjon og empati.

Gabriel ville gjerne kjøpe en avskjedsgave til henne. Han plukket ut en kul veske og et smykke han mente måtte være ekte diamant 😉

Både Gabriel og vi foreldre er svært glad i Cecilia. Hun er nydelig, har en stor tilstedeværelse, har masse karisma, er hyggelig og drivende dyktig. Vi er takknemlig over å ha fått lære henne å kjenne, og vi ønsker henne riktig lykke til hjemme i Sverige.

louise-300x113

Kommentarer

2 Comments:

  1. Jeg har også en reflektert og empatisk liten Gabriell 🙂 imponerende å høre hvor mye barn kan forstå, og jeg håpet at jeg klarer å forstå han like godt tilbake. Lykke til med ny ped.leder, måtte den nye være like dyktig som den gamle.

    • Er gode disse Gabriellene altså 🙂 Det er bare tre mnd igjen før barnehageslutt før skolestart. Men det er rart å si hade til noen man kanskje aldri ser igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.