Avkommene via superzoom!

I dag har formen vært noe dårlig. Det er jo ikke rart med tanke på flyreisen i går. Robert skjønte lunta, og lot meg få sove til jeg våknet av meg selv. Da hadde han tatt med barna på frokost-handling, og jeg kom derfor til ferdig dekket frokostbord. Kunsten med denne energisparingen, er å ikke utsette kroppen for noe form for stress. Robert ordnet derfor barna, og tok de med ned til bassenget mens jeg var igjen og slappet av i leiligheten.

Da jeg følte kroppen var klar til å røre på seg, gikk jeg ned til de andre. Med solbriller på nesa og ørepropper i øra, lå jeg i mange timer på en solseng under parasoll og så på barna i barnebassenget. Dette bassenget er ganske stort med sklie og miniboblebad. Barna underholdt seg selv, så det var bare for oss å følge med på de fra solsengene ved bassengkanten. Utrolig deilig! Alle som har min sykdom vet hvor slitsomt det er når barna maser i ørene ens hele tiden. Den “utingen” var fraværende i hele dag.

Jeg har jo fått meg nytt kamera med superzoom, så jeg lå pal på senga og zoomet inn avkommene med linsa mi:

2014-07-01 14.31.19

2014-07-01 19.20.01

 

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.