At jeg ikke har tenkt på dette før…

2016-06-05 16.45.49

Jeg tilbringer ca 22-23 timer av døgnets 24 timer i horisontalen nå på 4. året.

Det meste av denne tiden ligger jeg i sengen på soverommet. Det er lite inspirerende, lite sosialt og ekstremt kjedelig. Før helgen fikk jeg imidlertid en glimrende idè om at jeg kunne lage en dagseng i stua slik at jeg kunne være litt sosial med familien selv om jeg ligger.

Jeg fant en veldig pent brukt sjeselong fra Ikea sin Ektorp-serie til kun 500 kr på finn.no, og i går ble den hentet av Robert og lillebror.

Jeg plasserte den ved vinduet og satte oldemors gamle bord ved siden av. Det er lite lys i denne kroken, og det passer meg bra. Åpner jeg vinduet, kan jeg høre borettslagets egen bekk sildre utenfor.

2016-06-05 16.46.12

Nå ligger jeg altså her på dagtid. Veldig greit å kunne skille mellom dag og natt, og å kunne ha to steder å hvile på. Jeg digger den lille plassen i kroken, men det er ett problem:

Mine to barn digger samme sted!

De vil gjerne låne plassen min hele tiden, men det er forståelig. Jeg låner den litt bort et par timer om dagen slik at de kan ligge der og se film på nettbrettet. Sjeselongen er helt nydelig å ligge på, og vel verdt pengene.

At jeg ikke har tenkt på det før…?

louise-300x113

13 Comments:

 1. At du ikke har tenkt på det før, ja! Er gjerne sånn det er; at de gode idéene kommer langsomt. Ser ut som en fantastisk plass du har skapt deg, og jeg skjønner at ungene dine er misunnelige.

 2. Det så jo koselig ut! Og veldig fint at du kan være sosial med familien, selv om du ligger. En smart ide 🙂 god kveld til deg og dine!
  Linn / frubevers hverdag recently posted…Det er sommer, varmt så vi har flyttet … Og så flyttet vi inn igjen!My Profile

 3. Ååå.. Så nydelig, og deilig da. Jeg har lyst på sånn dagseng selv, men vet ikke om det får plass i stua mi.. Så jeg har gått for lenestol.. hehe..
  Nusie recently posted…Happy ColorsMy Profile

 4. Lurt…Må ha litt å velge i, vet du! Har du forresten en hvileplass ute på verandaen din? Kan være greitt, dere har jo myyye fint vær der nede i Oslo….

 5. Åh dette ble jo veldig koselig!! 😀
  Så fint å kunne kombinere familie/sosiallivet litt med sykdommen.
  Du er så sterk og positiv – til tross for alt du går igjennom <3

  Tenker på deg <3

  Stor klem!
  Veronika recently posted…Flowergirl ♡My Profile

  • Tusen takk, kjære Veronika! Man må bare fokusere på det positive for ellers blir man gal i en sånn situasjon. Problemet nå er at barna har kuppet sjeselongen fullstendig, og jeg har ikke hjerte til å jage de bort 😉

 6. Ååh, kjempesmart =) Har faktisk veldig lyst på dagseng selv. Ikke fordi jeg trenger det, men bare fordi det faktisk er et veldig fint møbel også =)

  • Helt sant! Veldig fin lese/film-krok, vet du. Og denne er ikke så stor med sine 165cm x 65 cm. Hadde sikkert laget en kosekrok uansett. Jeg er sånn Sheldon Cooper der: My Spot!

 7. “My spot” var godt sagt!
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…SognsvannMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge