At jeg ikke har gjort dette tidligere…

//Reklame//

Behandlingen er gitt til meg i gave


Forrige uke møtte jeg et spennende menneske!

Jeg fikk nemlig en invitasjon av damen bak BE Sanz

– ei nydelig dame ved navn Britt Elin.

 Dette er en allsidig dame, men felles for alt hun driver med er et brennende ønske om å bidra til velvære og hjelpe sine kunder til å bli den beste utgaven av seg selv – både fysisk og mentalt.

Britt Elin driver med microblading, permanent make-up, vippestyling og alternativ rådgiving/coaching. Til daglig bor og jobber hun i Stavanger, men nå utvider hun praksisen sin ved å jobbe 1-2 dager pr. mnd i Oslo sentrum i tillegg.

Hun lurte på om jeg hadde lyst til å komme til henne for å sette på volum-vipper. Hun ville gi meg det i gave fordi hun tenkte det ville være en positiv opplevelse for meg å kunne våkne opp med ferdige og flotte vipper hver morgen. Gjett om jeg hadde lyst til det a!

Vippe-extensions har jeg tenkt på veldig lenge. Jeg har jo ganske mye permanent make-up i ansiktet, og trives med det. Jeg tilbringer mye tid i sengen og jeg er ofte ganske syk av min ME. Derfor føles det ekstra godt å vite at jeg ikke trenger å bruke tid og energi på make-up for å se noenlunde grei ut.

Slik så mine vipper ut før Britt Elin startet å legge på extensions. Lengden på mine egne vipper vil jeg si er moderat.

Vippene ble renset og fikk på serum før extensions ble lagt på.

Slik ser jeg altså ut med mine flotte, nye vipper.

Nå er det en uke siden jeg fikk de på, og jeg har fortsatt alle vippene minus en eneste liten vippe. Slike vipper bør fylles på hver 2-4. uke, så jeg vil si de holder godt.

I tillegg til flotte vipper var det en glede å ligge på benken til Britt Elin. Hun har en sånn god, varm og trygg energi som smittet over på meg. Jeg fikk et stort mentalt energi-påfyll, og det er lenge siden jeg har kjent det sånn innvendig.

Britt Elin er også klarsynt og gir reading til sine kunder. Det skal jeg få prøve nå i februar, og det gleder jeg meg veldig til. Mer om hva det går ut på kommer etter at jeg har besøkt henne neste gang.

Til dere som kunne tenke dere vipper, permanent make-up, healing  eller noen gode råd for fremtiden, ikke nøl med å bestille dere time.

Jeg gleder meg allerede til neste gang!

 

Kommentarer

4 Comments:

  1. Jeg hadde slike vipper, elsket det.

    Men som med alt annet jeg trenger andre til å vedlikeholde sluttet jeg. Men jeg savner dem litt…. du ble superfin!
    Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Jeg er ett vanedyr (anbefaling)My Profile

  2. Vippe extensions er utrolig fint, helt til de begynner å falle av.. Da blir det dessverre fort puslete, og ikke kan man bruke vanlig maskara samtidig med vippe extension. Du ble dog utrolig vakker! Men det er du uansett 😀

    • De holder seg godt faktisk også fyller jeg på hver 2-3 uke? Mascara trenger jeg ikke med volumvipper. Litt uvant å ikke kunne klø seg i øya, men det er vanesak?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.