Årets strandmote!

//Reklame//

Badedrakt forside

Endelig er varmen og sommeren kommet for fullt her i Oslo.

I dag er det faktisk varmere ute enn inne, og det setter jeg stor pris på. Veldig mange av oss har behov for å oppgradere strandantrekkene nå for tiden, og i den forbindelse vil jeg vise frem mine favoritter til dere lesere.

Jeg har blitt introdusert for en hittil ukjent nettside for meg, nemlig Klingel. I denne nettbutikken kan man finne et hav av lekre klær til dame og herre, samt tilbehør som sko, smykker og interiørprodukter til hus og hjem. Jeg syns det er spesielt morsomt å tipse om nettbutikker med produkter som ikke “alle” har, og det har jeg lykkes godt med denne gangen.

badedrakt5

Jeg har ønsket meg en badedrakt med skjørtekant ganske lenge. For ca 10 år siden fikk jeg kloa i min svigermors badedrakt med skjørt fra 70-tallet og den brukte jeg flittig i flere år. Min nye badedrakt har samme 70-tall fasong med innslag av 80-tallets farger og mønstre som detaljer. Den har vatterte og formede skåler uten spiler i brystpartiet, noe som bidrar til at brystene får en pen fasong. Trusen er akkurat passe i fasongen og er bundet sammen med badedraktens overdel via et gjennomsiktig stykke tøy.

badedrakt4

Her prøver jeg badedrakten på for å vise dere hvordan den ser ut på min str 40 kropp. Jeg syns den virker mere flatterende på enn diverse andre badedrakter og bikinier på markedet. Nå er det faktisk sånn at den mest solgte størrelsen i Norges land, er nettopp str 40. Jeg har altså en gjennomsnittlig damekropp, og det får jeg være fornøyd med. Jeg tenker det kan være greit for dere lesere å se den på en kropp med normale former. Det er kanskje lettere å relatere klærne til seg selv og sin egen kropp da…?

Badedrakten min finner du HER

badedrakt2

Utenpå badedrakten gjør det seg med en behagelig strandkjole.

Jeg elsker denne kjolen her fordi den er laget i hurtigtørkende stretchmateriale, og er delikat å se på. Denne har jeg også i str 40, men den er litt stor i størrelsen. Jeg syns det er behagelig, da jeg skal bruke den utenpå en småvåt badedrakt. Kjolen er så pen at jeg fint kan bruke den til hverdags også.

badedrakt1

Ved brystpartiet har kjolen et nydelig mønster med perler i ytterkant.

Nå er dessverre akkurat denne modellen utsolgt alt, men heldigvis har Klingel mange andre fine strandkjoler i sitt sortiment. Ta en titt HER

Badedrakt3

Lekkert tilbehør kan man godt ta med seg på stranden, syns jeg. Jeg fikk med et nydelig armebånd i tre rader med hjertepynt på.

Klingel har eksistert i Norge siden 2004, og det retter seg mot en mere voksen gruppe som ønsker kvalitet, funksjonalitet og moteriktige klær og tilbehør. Kroppen forandrer seg med alderen, men med riktig passform kan man likevel skape den perfekte stilen for seg selv. Klingel har dessuten spesialisert seg på europeisk mote som fremhever hver kroppsforms unike skjønnhet uten at det går på bekostning av kvalitet, funksjon eller design. Derfor tilbyr de også spesialstørrelser som f.eks. kortere bukselengder eller bredere såler i deres sko.

Så om dere ønsker noe annet enn hva dere finner i de typiske kjedebutikkene, så anbefaler jeg Klingel på det varmeste. Spesielt til dere lesere i alderen 30 år og oppover.

Jeg ser frem til å teste ut favorittene mine på sommerferie i år.

Kos dere i sommervarmen!

louise-300x113

Kommentarer

3 Comments:

 1. Vakker du er snuppa <3 Skulle virkelig ønske jeg var en str 40 <3 Hehe… Men jeg får begynne å trene og gå ned i vekt når minsten er ferdig med puppen, så ikke han får i seg skumle avfallsstoffer fra fettet 🙂

  Kos deg i sommer, snuppa.
  Fru Jacobsen (@frujacobsenno) recently posted…Sommer og sykkeltidMy Profile

 2. Feiende flott!
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…En sånn dagMy Profile

 3. Du er utrolig flott og akkurat passe i størrelse og fasong 😀
  Utrolig flott badedrakt/kjole 😛 Og du er supertøff som tar bilder i den. Applaus :D:D

  Ha en fin kveld <3
  Veronika recently posted…Flowergirl ♡My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.