Årets fineste julegave…

tante Louise

Jeg har faktisk visst dette en god stund alt, men om alt går etter planen så får jeg verdens fineste julegave i år. Julegaven må jeg dele med flere, men det er helt greit. Gode ting er skapt for å deles 🙂

Jeg skal nemlig bli:

TANTE igjen!

Tanterollen er en av de fineste rollene jeg har i livet. Jeg er så heldig å være tante til tre herlige småtroll, og til jul kommer altså det fjerde tantebarnet mitt. Mine barn er veldig glad i sine tanter og onkler. Hos dem skjer det mye spennende, og barna maser alltid om å få dra dit.

Jeg ønsker at den vordende mor snart blir kvitt kvalmen og kan få et svangerskap med lite plager. Sommeren går som ofte fort, og vips så er julen her. Da venter tante spent på sitt lille tante-knøtt!

Før den tid skal jeg få hilse på vennegjengens nykomne lille kar. Han hadde dårlig tid og kom lenge før tiden, men fetes opp på sykehuset i skrivende stund.

Gleder meg!

louise-300x113

One Comment:

  1. Herlig 🙂 Heldige dem som har deg som tante 🙂
    Fru Jacobsen (@frujacobsenno) recently posted…Barneklær litt utenom det vanligeMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge