Adventskalender: 3. søndag i advent og gavekort hos Mimmis.no!

//Reklame//

 Da har vi kommet til den 3. søndagen i advent og en ny luke skal åpnes.

Men før jeg skriver mere om dagens luke må, så må jeg avsløre vinneren fra forrige søndag. Det var hele 52 stykker som meldte seg på i kampen om å vinne gavesettet fra Ole Henriksen sponset av Vita. Utrolig morsomt altså!

Vinneren ble trukket kl 12.00 i dag via random.org (kommentar nr 37), og det ble: Thea

Grattis – en mail er på vei!

rp_mimmis-logo-300x274.jpg

I dagens luke finner vi et gavekort på 200 kr som er gitt av Mimmis.no!

Jeg har hatt Mimmis.no som samarbeidspartner siden jeg startet å blogge . Vi har fått prøve ut ulike produkter som falt i smak både hos store og små. Disse kan du lese HER HER og HER.

Mimmis.no er totalleverandør for alt man trenger på nett til barn og baby. De har et rikt utvalg, og for meg er det en stor fordel å kunne handle alt man trenger på et sted. I denne nettbutikken finner man velkjente og gode merker som Basson, BabyBjørn og Dr. Brown. De har også min storfavoritt når det gjelder kosedyr til baby, nemlig Kaloo. Jeg elsker det merket, og barne fikk begge slike bamser da de ble født.

Prisen er veldig gode og nettbutikken er oversiktlig. De har dessuten gratis frakt om man handler for over 1000 kr. Her kan man handle alt det man trenger, og få det levert samlet på posten. Skulle man ombestemme seg angående noen av varene, så tilbyr de 30 dagers åpent kjøp og prisgaranti. Leveringstiden er det heller ikke noe å si på – produktene er fremme på et par dager. Dette skyldes nok at de har alt på lageret sitt her i Norge. Gode norske familiebedrifter liker vi!

Dere kan altså få muligheten til å vinne gavekortet på 200 kr hos Mimmis.no ved kun å legge igjen en kommentar under dette innlegget.

Vinneren blir trukket 4.søndag i advent kl 12.oo via random.org, og offentliggjøres samtidig som den siste luken i adventskalenderen min blir avslørt.

Lykke til!

Følg gjerne Mimmis.no på Facebook HER

og Louises lille verden HER

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.