Adventskalender 1. advent: Luken for de voksne

Reklame

Da jeg åpnet min egen julekalender fra Rituals i dag, fant jeg et nydelig duftlys.

Det betyr at det er 1. søndag i advent, og dermed sparkes også bloggens adventskalender i gang for dere lesere.

 

Dagens luke er for den voksne dame/jente som trenger noe nytt til garderoben eller hjemmet:

 

 

“Klingel har eksistert i Norge siden 2004, og det retter seg mot en mere voksen gruppe som ønsker kvalitet, funksjonalitet og moteriktige klær og tilbehør. Kroppen forandrer seg med alderen, men med riktig passform kan man likevel skape den perfekte stilen for seg selv. Klingel har dessuten spesialisert seg på europeisk mote som fremhever hver kroppsforms unike skjønnhet uten at det går på bekostning av kvalitet, funksjon eller design. Derfor tilbyr de også spesialstørrelser som f.eks. kortere bukselengder eller bredere såler i deres sko.”

Nettsiden til Klingel har et imponerende utvalg produkter i alle sjangere. Jeg kan sitte i timesvis og surfe inne på denne lekre nettsiden. Jeg har selv fått prøve mange av produktene, og de viser en sjeldent god kvalitet. Når man er i midten av 30 årene, søker man flatterende produkter til en kropp som ikke er 18 år lenger. Det er derfor en lettelse å kunne finne vakre, moteriktige plagg til min kropp. I tillegg har de et stort utvalg av tilbehør som smykker, sko, skjerf etc. Nettbutikken har mye av det vi ikke finner i de vanlige kjedebutikkene, og de er nærmest en totalleverandør av alt man måtte trenge innen mote. Klingel sørger også for en god dose interiør i nettbutikken sin, og nå står julen i fokus.

 

Jeg vil altså, i samarbeid med Klingel, dele ut et gavekort pålydende 500 kr til en av mine lesere/følgere.

 

Man kan melde seg på konkurransen både via bloggens kommentarfelt under den aktuelle luken, under innlegget av luken på bloggens facebookside og under bildet av luken på bloggens instagramprofil. Man kan melde seg på alle stedene.

For å være med i trekningen må man: 

1.  Legge igjen en hyggelig kommentar under dette innlegget på bloggen (blogg)

og/eller

2. Følge Louises lille verden HER og like innlegget (facebook)

og/eller

3. Følge Louises lille verden HER og tagge en venn eller to som kunne ha nytte av en slik premie. Man får ett lodd for hver venn man tagger (instagram)

 

Trekningen blir onsdag 6. des kl 21.00.

Mer info om årets adventskalender finner dere HER

 

Lykke til!

Kommentarer

17 Comments:

 1. Åhhh jag vill vinna. Tackar väll aldrig nej till lite nya kläder. Det behövs verkligen

 2. Ønsker deg en god adventstid. Håper på gode dager for deg.

 3. Jeg vil være med ❤️❤️ De har så utrolig mye lekkert ❤️
  Fru Jacobsen (@frujacobsenno) recently posted…3. Desember – Første Søndag i AdventMy Profile

 4. Jeg eeeelsker lys!
  Og vil selvsagt delta!
  FruBever Linn recently posted…Grønt er skjønt! Gjerne med gull og sorte detaljer (Interiør)My Profile

 5. Der hadde jeg virkelig trengt! Jeg har gitt vekk alle klær jeg ikke likte….. det er ekko i skapet mitt!
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Hverdagslykke x10My Profile

 6. Jeg vil gjerne være med.:)

 7. Elin Hauge Sande

  Å så koselig! Det er skikkelig hardt nå – mørketiden er knallsvart her i Tromsø…. Uff og uff – godt med oppmuntring! Vi får bare håpe og se !!!

 8. Jeg ønsker deg og dine en flott adventstid. Hyggelig av deg å spre glede med julekalender med en så flott premie. Jeg krysser fingrene og blir med i trekningen 🙂

 9. I am in!
  Livet i Casa Didriksen recently posted…Ny dag i advent…My Profile

 10. Jeg er med <3 Nyt adventstiden <3
  Nann Karin recently posted…Lag din egen Chai latte sirupMy Profile

 11. Åh, jeg vil gjerne vinne. Jeg kan nesten ikke huske sist jeg brukte penger på klær til meg selv. Men tre små under 3 år, sier det seg selv hvor budsjettet blir sprengt. Jeg hadde egentlig unnet meg selv 500 å handle klær for.
  Katinka recently posted…Pakkekalender! 1.søndag i advent (med rabattkode)My Profile

 12. Det hadde vært supert å vinne. Har ikke prøvd Klingel tidligere, men så de hadde mye fint

 13. Herlig premie 😊 Klingel har masse fint 😊
  Ønsker deg en fin adventstid 💜

 14. Alltid spennende med adventskalenderen din. Hadde vært artig med en julegave til meg selv 😉

 15. Ellen-Mari Storås

  Flott premie 😊. Klingel har mye fint 😊

 16. Håper resten av året ditt blir fantastisk 😊
  Sier ikke nei takk til et slikt gavekort 🙃

 17. Jeg er med😊 Flott med adventkalender, og hadde vært supert med et gavekort derfra😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.