ABC Navnetrykk og Leti Labeliron merkejern (giveaway)

//Reklame//


abc sponsor

I disse dager starter mange smårollinger i barnehagen. Noen går inn porten for første gang, mens andre tar fatt på enda et fint barnehageår. Felles for de alle, er et hav av utstyr og eiendeler som skal merkes med navn og telefonnummer. Merker man ikke tingene så forsvinner de, eller de blir med feil barn hjem.

Hver eneste høst sitter jeg og svetter over den merkingen. Men i samarbeid med ABC Navnetrykk, har jeg fått lov til å teste ut en fantastisk liten sak ved navn Leti Labeliron. Jeg har skrevet om produktene til ABC Navnetrykk før HER.

Jeg var altså heldig å få merkelapper både til merking av tøy og klistremerker til matbokser drikkeflasker ol, samt Leti Labeliron- jernet. Til min store glede kom jernet og merkene med bruksanvisning på norsk. Bruksanvisningen inneholder fremgangsmåte både når det gjelder å stryke på merkene med strykejern og med Leti Labeliron. Gabriel valgte seg Spiderman-logo. Utrolig praktisk for barn som ikke kan lese med slike symboler altså. De har et utrolig utvalg å velge i hos ABC Navnetrykk, så det bør være noe for enhver smak!


2014-08-04 15.33.03

Først leste jeg bruksanvisningen nøye. Leti Labeliron forvarmes på bare 1 min, og det var akkurat den tiden jeg brukte på å ta av et merke fra blanketten og legge det på den utvalgte plassen.

2014-08-04 15.34.12

 

….og vips så satt merket fast!

Jeg vasket dressen på 60 grader etterpå kun for å se at lappen satt på, og det gjør den! Disse lappene skal kunne sitte på i vask opp til 90 grader, og det er jo helt utrolig. De verste plaggene å merke er ulltøy, men denne kan brukes på ull også 🙂 Man kan bruke Leti Labeliron på merker fra andre leverandører, men da faller garantien om holdbarhet på merkene bort.

Hele merke-seansen tok meg kun noen sekunder, og jeg er utrolig takknemlig for at slike produkter finnes. Dessuten er den liten og lett å oppbevare.

Prisen er det ingenting å si på. For 155 kr kan man velge mellom 3 ulike pakker med merker:

1. 75 merker til klær og 75 klistremerker      2. 120 merker til klær      3. 180 klistremer

Leti Labeliron koster 199 kr, og det er den jammen verdt!

Trykk på logoen til ABC Navnetrykk for å komme til nettbutikken deres. De har en super rask levering og 100 % fornøyd garanti. Det liker vi småbarnsmødre 🙂

I tillegg har jeg fått lov å gi bort en Leti Labeliron til en av mine lesere. Det gjør jeg med glede nå som jeg har prøvd den ut selv. For å være med i konkurransen må dere:

1. Like Louises lille verden på Facebook HER

2. Legge igjen en kommentar slik at jeg vet at du deltar

Vinneren trekkes 12. august via random.org. Del gjerne innlegget på Facebook om dere har lyst 🙂

louise-300x113

 

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.