ABC Navnetrykk – en enklere hverdag!

//Reklame//

//Bildene er fra produsenten//

abc sponsor

Jeg er så heldig å få samarbeide med et firma jeg mener produserer og distribuerer produkter enhver barnefamilie trenger for en enklere hverdag. De lager nemlig navnelapper med valgfri tekst og symbol til våre søte små sine eiendeler. Hver høst og vår drukner jeg i barneklær, dresser, sko, matbokser, sykler, bamser osv som må merkes før det sendes til skole, SFO/AKS og barnehage. Barna har en tendens til å velge klær og sko som er like sine venner. Det betyr at jeg kan stå i barnehagen med en sko som er Gabriel sin, og en sko som tilhører kameraten hans. Det samme gjelder Sanne som i tre dager hadde byttet sko med klassekameraten sin. Ganske frustrerende, men det er det som er resultatet om man ikke merker alt skikkelig.

Det som jeg mener skiller ABC Navnetrykk fra andre leverandører av samme type produkter, er en varmetang for merking av klær ved navn Leti Labeliron. Denne tangen er spesialutviklet for å feste merkelapper/ navnelapper med smeltelim på klær og andre tekstiler. Varmetangen er designet slik at du enkelt kan feste merkelapper på selv de vanskeligste stedene. Den sies å være enkel å bruke, og gjør jobben slik at du slipper å ta frem strykejern, strykebrett og spesialpapir når du skal merke klær og tekstiler. Et kjempe nyttig redskap når man står kvelden før barnehagestart med at lass av klær som skal merkes. Tangen er heller ikke spesielt dyr, den koster kun 199 kr + frakt.

ABC Navnetrykk selger også navnelapper med valgfri tekst og motiv. Disse er produsert i elastisk vinylmateriale med trykk som ikke blekner med tiden.  Det finnes to typer navnelapper : en som brukes til klær og en selvklebende klistremerke-variant. De  har et kjempe godt utvalg av motiver, faktisk over 70 ulike typer. Disse motivene er gull å bruke for barn som ikke kan lese navnet sitt selv enda.

Navnelappene som brukes til klær klemmes enkelt på med Leti Labeliron-tangen, eller med et strykejern. De er 30 x 14 mm i størrelse, og er spesialtilpasset til tøy og tekstiler. Det beste med det hele, er at de tåler opp mot 90°C vask i maskin og tørketrommel. Det kaller jeg super kvalitet for andre merker jeg har prøvd, har knapt tålt vanlig vask.

De selvklebende klistermerker er 30×14 mm i størrelse. Klistremerkene tåler tøff utebruk, kulde og oppvaskmaskin. De passer perfekt til å merke matbokser, drikkeflasker, gummistøvler og annet ting og tang de små har med seg i barnehagen eller på skolen.

For kr. 155,- inkl. mva kan du velge mellom følgende alternativer/sett: – 75 merker til klær og 75 klistremerker, eller 120 merker til klær eller 180 klistremerker. Det burde holde i massevis til, spør du meg.

Nettbutikken deres har et utrolig lekkert design. Den innbyr virkelig til shopping altså. I tillegg er den enkel og funksjonell i bruk. De har også en veldig kort leveringstid.

Her kommer et bildedryss av de lekre bildene nettbutikken har på siden sin:

abcsponsor

 

abc


abc 1

Jeg er så heldig at jeg får prøve ut både navnelappene og Leti Labeliron-tangen av ABC Navnetrykk. Innlegg om mine erfaringer kommer når jeg har fått testet ut tangen og hvordan merkene fungerer ved bruk.

Skulle ikke forundre meg om det blir en flott giveaway i løpet av sommeren til dere lesere også 🙂

De har 100% fornøyd garanti, og tilbakemeldingen fra kunder gitt på facebook-siden deres er svært positiv.

Alle som liker Facebook-siden til ABC Navnetrykk, får 20% i rabatt, og det samme får mine lesere. Det betyr at også de som ikke har Facebook, får samme gode.

Rabattkoden som brukes er: “merke”

Dette er en veldig god rabatt, så slå til allerede nå. Ta en tur i nettbutikken, og bestill før fleecetøy, vinterdresser, høstdresser og annet barneutstyr fyller boligen din. Tiden går fort, vet dere 🙂

Nettbutikken finner dere HER.  Happy shopping!

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.