Å være ME-syk på nasjonadagen, er ingen spøk!

hurra2

Jeg har vært skikkelig dårlig noen dager nå. Dagen før 17.mai var jeg veldig usikker på om jeg skulle klare å se Sanne gå i barnetoget. Hun gråt sine modige tårer da hun så min dårlige form, og det gjorde vondt å se. Ingenting er som 17.mai i Oslo. Stemningen med tusenvis av flagg og mennesker gjør dette til en av mine favorittdager. Å se datteren sin gå i det store barnetoget opp Karl Johan, er veldig spesielt for meg. Jeg måtte legge en slagplan for å kunne klare dette:

Robert klargjorde barna på morgenen, laget frokost og kjørte Sanne til skolen hvor hun skulle møte klassen sin. Jeg droppet bunaden i år da den tar lang tid å få på seg. Ikke er den særlig behagelig å gå med heller. Jeg valgte en behagelig kjole og flate ballerinasko. Ørene proppet jeg fulle med mine formstøpte ørepropper med filter. Og solbrillene med polariodglass fikk plass på nesa.

hurra1

Vi kjørte bilen så langt mot sentrum vi kunne komme før vi parkerte inntil et t-banestopp. På den måten slapp jeg å stå lenge i en stappfull vogn. Det var faktisk ikke så mye mennesker på banen, og det var jeg glad for. Vel fremme i byen, trengte vi bare å gå noen få skritt frem til Karl Johan og toget. Vi hadde timet det slik at vi kom rett før Sannes skole, og siden vi stod nesten der toget sluttet – var det kort vei til å hente henne.

hurra3

Jeg fikk en time i byen og jeg klarte å vinke til frøkna i toget. Jeg er faktisk godt fornøyd med det! Alt er veldig godt organisert i Oslo denne dagen, så det gikk raskt å hente henne og å komme seg på banen hjem.

hurra4

Ettermiddagen tilbragte vi hos svoger og svigerinne på Nesøya. Der tok Sanne og jeg en velfortjent hvil på sofaen 🙂 Vi fikk servert nydelig mat og kaker.

I dag er jeg ufattelig sliten, men det er ikke så rart. Håper dere hadde en flott dag i går!?

louise-300x113

4 Comments:

  1. Jeg får så tårer i øynene av deg, du er knall tøff snuppa <3 Og du gjør virkelig alt du kan for barna dine.

    Håper formen blir bedre igjen snart 🙂 Stor klem til deg 🙂
    Fru Jacobsen (@frujacobsenno) recently posted…Gratulerer med dagen, NorgeMy Profile

  2. Uff. Jeg får så vondt i kroppen når jeg leser slike ting. Jeg har selv en form for ME og kjenner meg godt igjen i det du skriver. Men du skal være kjempe stolt av deg selv. Nå kan du ta noen dager fri og lade batteriene så godt du kan. Klem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge