5-åringens makabre gave!

2016-04-05 13.03.46

Jeg fikk en gave av Gabriel i dag…

Tassen kom inn og sa at han hadde laget en gave til meg.

“Det kommer til å bli det VERSTE du noen gang har sett”, sa han. “Helt grusomt, mamma!”.

Jaja, tenkte jeg. Trodde jo at det var en ting han hadde laget som han ikke var fornøyd med selv liksom. For eksempel en dårlig fargelagt tegning eller noe. Men der tok jeg feil, for han var strålende fornøyd med selve resultatet.

Han rakte så fram det dere ser hengende fra dørhåndtaket på bildet over.

“Oj, en snømann”, sa jeg.

“Ja, men det er ikke en hvilken som helst snømann – det er en HALVSPIST SNØMANN, mamma! Er den ikke kul? Noe av det verste du har sett?”

Mitt barn syns altså det er gøy å lage makabre saker som halvspiste ting. Jeg syns ikke dette er en god trend akkurat. Tror han må få forbud mot å se “Eventyrtid” på tv med Finn og Jake, samt alskens annet nymotens serier. Lærte ikke sånt i “Portveien 2”, nei der lærte vi om poteter og gress. Mye hyggeligere…

louise-300x113

Kommentarer

2 Comments:

  1. Halvspist snømann, det må være noe det verste jeg også har sett? Herlige Gabriel??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.