33 år og kampen mot tidlige aldringstegn har startet!

//Reklame//

//Bildene er fra produsenten og meg//

2015-02-27 14.05.57

//produktene er gitt av Nivea, testet av meg og meningen er basert på min egen erfaring//

De første merkbare aldringstegnene kommer i starten av 30-årene. Fine linjer og små rynker ved øynene og rundt munnen blir merkbare når man smiler, og huden kan til tider bli dehydrert og lite elastisk. Det viktigste man kan gjøre er å holde huden i balanse, og behandle urenheter og beskytte huden mot solen. Til det trenger man noen gode produkter.

Å beskytte huden mot solen, har jeg alltid vært flink til. Når det gjelder å ivareta hudene generelt – er jeg heller dårlig. For 6 uker siden fikk jeg tilsendt åtte herlige NIVEA-produkter. Jeg er stor fan av NIVEA fordi produktene passer godt til min hud som ofte er tørr og noe sensibel. Nå har NIVEA kommer med en nytt Q10plus produkt som heter Serum Pearls, og disse kraftfulle perlene lover både myk hud og yngre look. Q10 er faktisk en av hudens egne enzymer, og det er med på å bekjempe rynker effektivt. Serum Pearls tilfører huden mer Q10 for å hjelpe hudens egne evner til å bekjempe rynker, og jeg er mere enn villig til å ta opp kampen mot rynkene.

Nå skal dere få se hvilke produkter jeg har testet ut, hva NIVEA selv lover, samt min egen mening om hvert enkelt produkt. Jeg har delt de i opp i kveldsrutine og dagsrutine, og jeg velger å starte med kveldsrutinen da jeg syns den er viktigst.

KVELDSRUTINEN

2015-04-08 12.07.42

NIVEA SENSITIVE 3-IN-1 MICELLAR CLEANSING WATER

 Dette rensevannet er fri for parabener, fargestoffer og parfyme, og det er spesielt beregnet på sensitiv hud. Produkter lover en rengjøring ned i dybden, fjerning av make-up og fuktighet til huden. Man skal påføre rensevannet med en bomullsdott og ikke skylle av etterpå. 

Min mening: 

Rensevannet føles friskt på huden. Det er luktfritt og trekker ned i huden på en behagelig måte. Jeg er en utålmodig sjel når jeg skal legge meg om kvelden, så for meg er det positivt at jeg ikke trenger å skylde det av. Dette rensevannet bruker jeg før perleserumet, øyekremen og nattkremen på kvelden.

*

2015-04-08 12.08.10

NIVEA Q10PLUS SERUM PEARL

Dette produktet inneholder små serumperler som inneholder hudens eget Coenzym Q10. Denne høye tilførselen av Q10 i tillegg til hyaluronsyre reduserer synligheten av de allerede oppståtte rynkene og utsetter dannelsen av nye rynker. Produsentene lover også en mykere, glattere og mere ungdommelig hud.

Min mening:

Jeg var i utgangspunktet skeptisk til de gule perlene. De knuses jo når de kommer ut, men kremen er fortsatt gul. Kremen trekker seg fort inn, og det uten å gi huden gulfarge heldigvis. Huden blir faktisk utrolig bløt og myk. Den lukter godt, og det liker jeg. Om jeg får mindre rynker vil nok tiden vise. Denne bruker jeg etter rensevannet og før øyekremen og nattkremen på kvelden.

*

2015-04-08 12.08.47

NIVEA Q10PLUS EYE CREAM

Denne øyekremen skal minimere mørke ringer under øynene og redusere synlige rynker. Den er dermatologisk og oftalmologisk testet. Den kan fint brukes av kontaklinsebrukere.

Min mening:

Er det noe jeg har vært sløv med i livet, så er det bruken av øyekrem. Vi vet jo at det er rundt øynene de første rynkene kommer, så her har jeg en jobb å gjøre i fremtiden. Det jeg har lagt merke til med denne kremen er at jeg ikke er like blå under øynene på de dagene jeg har sovet lite. Det er positivt! Jeg bruker øyekremen etter rensingen og perleserumet på kvelden.

*

2015-04-08 12.13.31

NIVEA Q10PLUS MOISTURIZING NIGHT CREAM

Denne nattkremen øker nivået av hudens eget Q10 og kreatin. Den skal redusere rynker innenfra, samt hjelpe til å forebygge mot nye rynker ved regelmessig bruk. Huden er mest mottagelig for fukt på natters tid, og denne kremen fukter huden intensivt gjennom natten. Den er dermatologisk testet og velegnet for sensibel hud.

 Min mening:

Denne kremen er blitt en stor favoritt hos meg, og jeg kommer definitivt til å fortsette med denne så lenge den er på markedet. Den gir god fukt til huden og lukter nydelig. Denne kremen er det siste steget i kveldsrutinen min. Er jeg for sliten og trøtt på kvelden så hopper jeg over både øyekremen og serumperlene, men bruker alltid rensevannet og nattkremen.

DAGSRUTINEN

2015-04-08 12.12.33

NIVEA Q10PLUS PORE REFINING DAY CREAM

Denne dagkremen for normal hud inneholder også Q10 og skal også forebygge rynker og redusere synligheten av de som allerede er der. Q10 er forresten også en antioksidant som aktivt bekjemper frie radikaler. Frie radikaler er også en årsak til at huden eldes med tiden. Hudkremen inneholder i tillegg solfaktor 15 slik at man beskytter huden for solen hele dagen.

Min mening:

Jeg er like glad i denne dagkremen som jeg er i nattkremen. Konsistensen og lukten er nydelig, og den trekker raskt inn i huden. Dessuten er jeg veldig fornøyd med at  den inneholder SPF 15. Dette er en veldig god hudkrem til under hundrelappen.

*

2015-04-08 12.08.24

NIVEA Q10PLUS COLOUR CORRECTION CREAM

Denne kremen inneholder litt farge og skal sørge for at huden får en jevn tone. Det er egentlig en dagkrem som skal korrigere ujevnheter, samtidig som den skal forebygge rynker i likhet med de andre produktene i Q10-serien. Den er dermatologisk testet og passer for alle hudtyper. I likhet med den andre dagkremen inneholder den SPF 15.

Min mening:

 Det er litt for mye farge i den for min smak. Jeg bruker nemlig ikke foundation til vanlig. Når det er sagt, så har jeg prøvd den på for å teste den ut selv. Huden min blir ikke like tørr som ved vanlig foundation og huden blir helt jevn. Jeg skal spare denne til en dag hvor jeg trenger litt ekstra farge i ansiktet.

*

2015-04-08 12.11.06

NIVEA LIP BUTTER BLUEBERRY BLUSH

Lip Butter Blueberry Blush skal være en aromatisk godbit for leppene. Den gir langvarig fuktighet, god smak og en unik pleieopplevelse for leppene i følge produsenten. Det loves myke  lepper med silkemyk glans.

Min mening:

Jeg elsker den flate boksen som passer fint i lommen eller i veska mi. Jeg er veldig glad i leppepomader, og denne skuffer ikke. Den lukter som blåbærisen jeg liker så godt. Noen syns kanskje lukten er litt vel kunstig, men det er en smaksak. Den føles ikke for fet og den er smakløs. Varigheten er omtrent som andre leppepomader jeg har prøvd, og den gir et passe skinn på leppene. Leppene blir helt myke!

*

2015-04-08 12.11.26

NIVEA INVISIBEL BLACK & WHITE DEO

Dette er den første deodoranten fra NIVEA med 48-timers antiperspirantbeskyttelse som ikke etterlater hvite merker på mørke klær og samtidig unngår gule flekker på lyst tøy. Den er uten fargestoffer og alkohol, og hudvennligheten er dermatologisk testet. Duften skal være mild, frisk og feminin.

Min mening:

Jeg hater virkelig deodorantflekker på klærne. Det er ikke mere enn to dager siden jeg måtte kaste en av mine gensere nettopp på grunn av dette. I påskeferien hadde jeg nemlig brukt en annen deodorant som lå i reisetoalettmappen min, og det ble en dyrekjøpt erfaring. Jeg er nå tilbake til Black&White og er veldig fornøyd med det. Dessuten liker jeg lukten veldig godt! 

*

Håper dere fikk noen gode tips til produkter som kan ta vare på huden deres. Jeg er veldig fornøyd, og jeg kommer garantert til å fortsette å bruke mange av disse produktene i fremtiden. De fåes kjøpt i enkelte dagligvarebutikker, samt hos Vita. Jeg fant mange NIVEA-produkter på tilbud hos Vita faktisk. Se HER

louise-300x113

PS: vil du se flere NIVEA-produkter testet av oss? HER kan dere se mer!

Kommentarer

4 Comments:

  1. Jeg er helt elendig på å ta vare på huden min. Og det å pynte meg generelt. Jeg sminker meg så og si aldri (noe som kanskje er å ta vare på huden i seg selv), og jeg bruker absolutt ingen kremer eller andre produkter.. Jeg har en hel haug med annsiktsmasker liggende, men får aldri brukt de.. Men jeg burde absolutt unne meg en spakveld nå og da. Spesielt nå som drømmebadet endelig er på plass.. Jeg er også stor fan av NIVEA, faktisk så er den eneste kremen jeg brukte fast en stund i tenåra, av merket NIVEA..

  2. Jeg er helt elendig på å ta vare på huden min. Og det å pynte meg generelt. Jeg sminker meg så og si aldri (noe som kanskje er å ta vare på huden i seg selv), og jeg bruker absolutt ingen kremer eller andre produkter.. Jeg har en hel haug med annsiktsmasker liggende, men får aldri brukt de.. Men jeg burde absolutt unne meg en spakveld nå og da. Spesielt nå som drømmebadet endelig er på plass.. Jeg er også stor fan av NIVEA, faktisk så er den eneste kremen jeg brukte fast en stund i tenåra, av merket NIVEA..

  3. Har prøvd flere av disse og syns det er gode produkter i bruk. Lette å påføre stort sett 🙂 de virker dog bedre når man husker å bruke de enn når de står i skapet 😉

  4. Har prøvd flere av disse og syns det er gode produkter i bruk. Lette å påføre stort sett 🙂 de virker dog bedre når man husker å bruke de enn når de står i skapet 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.