300 ml sårveske og premie til meg!

I går var jeg på Ullevål Universitetssykehus for å tappe sårvæske igjen.

Det fyller seg jevnt å trutt opp der hvor brystet var og ned langs siden. Jeg har jo ingen lymfer under høyre armhule lenger, og det hjelper ikke akkurat på drenasjen.

Heldigvis stod verdens hyggeligste sykepleier, Synnøve, klar med giga-kanylen på nytt. 300 ml kom ut og sprenget i brystet forsvant. Det var godt!

Jeg fikk også en brosjyre til et mestringskurs jeg vil delta på i august. Dette kurset er for brystkreftpasienter under aktiv behandling, og jeg trenger virkelig å lære noen teknikker for å takle fremtidens angst for spredning. Min svulst var aggressiv, hadde spredd seg til lymfer, hadde svært høy celledeling og vokste selv under cellegift. Det sier seg selv at prognosen ikke er super god. Det finnes heller ingen direkte målrettet behandling for min type, så jeg får vanlig standard behandling. Akkurat nå føles fremtiden både usikker og skremmende.

Før tappingen gikk jeg innom Wanda hos Marc Jacobs for et pusterom.

Mamma, stefar og Robert hadde overført litt penger til meg isteden for å kjøpe blomster. Jeg har fått så mange nydelige buketter og gaver nå, og denne gaven fikk jeg mulighet til å velge ut selv.

 

De hadde salg i butikken, og vesken kjøpte jeg for pengegavene.

Tilhørende lommebok og hårstrikker kjøpte jeg selv ved siden av. Nå har jo jeg ganske så kort hår, men jeg planlegger å bruke hårstrikkene som armebånd.

Jeg er veldig fornøyd, og ser på tingene som en premie for en snart tilbakelagt tøff behandlingstid. Det var også utrolig hyggelig å se Wanda igjen. Nydelig jente!

 

Til uka venter CT av kroppen, samt en tur på strålepoliklinikken. Jeg starter snart opp stråling mot brystvegg og armhule. Gleder meg til å gi eventuelle djevler en real karamell – faktisk hele 15 stk karameller!

 

Kryss fingrene for at jeg får leve lenge!

 

Kommentarer

4 Comments:

  1. Det er klart du fortjener en premie! Jeg blir glad nær jeg leser at du klarer å glede deg over en smekker veske! De hårstrikkene er de beste jeg har hatt! Og de er super lekre som arm candy 😊

    Masse, masse lykke til videre på veien! Jeg heier på deg! 💙

  2. Velfortjent premie, spør du meg ! Og hvilken veske. Ta vare på gledene, så kan jeg krysse fingre og sende gode tanker 😊

  3. Velfortjent premie😊Masse lykke til på veien💙

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.