14 år i lag <3

I dag har vi vært sammen i hele 14 år!

Vi ble sammen da vi var 21 år gamle. Vi hadde kjent hverandre i knappe 2 uker da Robert inviterte meg på middag hjemme hos foreldrene sine en maidag for 14 år siden. Jeg gikk på Sykepleierhøgskolen og han ventet på å avtjene verneplikten.

Vi forlovet oss etter bare 1 år, og da bodde vi ikke sammen engang. Dette kunne gått rest vest, men heldigvis holder vi fortsatt sammen. Nå har vi vært gift i 11 år og har to barn sammen. Faktisk var Sanne allerede godt på vei da vi giftet oss i Fredrikstad sommeren 2006.

Man endrer seg mye fra man er 21 år og til man er 35 år. Vi er veldig ulike som personer, men har de samme verdiene og holdningene til de viktigste tingene i livet. Ulikhetene har vi lært oss å leve med, og kanskje er det nettopp disse ulikhetene som gjør det spennende å leve med hverandre?

Jeg er hissig som en middels fyrrig italiener. Jeg er også et følelsemenneske som kan variere fra stor glede til bunnløs tristhet i løpet av en dag. Jeg er god til å planlegge, men også impulsiv. Jeg bekymrer meg ofte for ting som sjeldent blir noe av, og mye av bekymringene er knyttet til fremtiden. Jeg er snakkesalig og elsker mennesker, men må ha alenetid. Også er jeg materialist til beinet, noe som fører til at jeg ofte velger ting (les: vesker) fremfor opplevelser.

Robert har et jevnt humør og er ganske tålmodig. Allikevel blir han sta som en bukk når det kommer til ting han synes er spesielt viktig. Han lever alltid i nuet og tar ikke problemene før de dukker opp. Han er mere rastløs enn meg og setter spesielt pris på tid med vennene sine.

Sammen utfyller vi hverandre og respekterer hverandre selv om vi sjeldent rokker ved våre meninger. Vi er flinke til å få familien til å gå rundt, og står sammen i motgang og medgang.

Jeg vil takke Robert så mye for 14 flotte år,

og jeg gleder meg til resten av livet sammen med deg!

Kommentarer

7 Comments:

 1. Gratulerer =)
  Monica BJ recently posted…Blogging fra egen plattform!My Profile

 2. Gratulerer med 14 års dagen, – og kos dere masse sammen i alle de årene som kommer 😀
  Nann Karin recently posted…Alt man gjør – for Petrus, Petrinemannen og hockeyklubben 😀My Profile

 3. Gratulerer med 14 årsdagen, Louise 💙💙 Dere er et fint par!
  Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Regnfull dag både inne OG ute idag! «Mamma, det regner fra taket!!!» Pokker !!!My Profile

 4. For en flott hyllest! <3 Gratulerer med dagen!
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Vi kan si mye om ungdommen….My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.