10 års bursdag på Megazone!

megazone

//Bildene er lånt fra nettsiden//

For 10 år siden klemte jeg ut ei tøff, lita jente på Rikshospitalet i Oslo.

Den 6/11-16 fylte hun 10 år, og dette måtte feires på spesielt vis. Sanne har aldri likt prinsesse-bursdager, rosafarge eller kjoler. Det måtte derfor bli en actionfylt bursdag. Hun valgte seg Megazone på Hurlumheihuset ved Kolbotn (15 min kjøretur fra Oslo). Tøft av ei jente å invitere sine klassevenninner til en slik bursdag, men jentene stilt opp med skrekkblandet fryd.

Først fikk de servert mat og drikke i eget bursdagsrom. Rommet hadde vi tilgjengelig i 1 time, og vertinnen var tilstede for oss under begge timene bursdagen varte. Etter maten tok vi gaveåpning og is. Det ble også tid til hviske-leken og mange runder med danseleken. Det stod nemlig en bluetooth-spiller der vi kunne bruke der. Å ha barna i eget rom gir en god oversikt. Jentene syns også det var kjempe stas å være der, da rommet var mørkt med fluoriserende detaljer.

De fikk så spille to runder inne på Megazone. Hvert spill/runde varer 20 min, og de valgte å spille en gang “alle mot alle” og en gang “lag mot lag+base”.

Vi foreldre fikk servert gratis kaffe og kunne se barna på skjermene fra bursdagsrommet, samt fra rommet hvor utstyret ble oppbevart:

2016-11-12-16-22-06

De fikk utdelt resultatlister hvor de selv kunne se hvilken plass de kom på. Gabriel fikk også være med, og selv om han var særdeles aktiv så tok han sisteplassen 😉

Jentene var overraskende positive da bursdagen var over. De som var mest nervøse på forhånd, var de som hadde kost seg mest. Robert og jeg fikk klemmer av svette kinn og takknemlige smil. Flere av dem sa dette var det morsomste spillet de noen gang hadde spilt.

Når man feirer bursdag på Megazone, har barna banen for seg selv. Man risikerer altså ikke å møte på ukjente folk. Vertinnen var god til å forklare hvordan utstyr og spillet fungerte, og utgangen var tydelig merket. Barna visste også at en av oss satt i rommet like ved og at den andre så dem på skjermene i bursdagsrommet. Jeg ble med Gabriel inn først i den tro om at han syns dette var skummelt, men han stakk ganske raskt fra meg.

Sanne fikk gavekort i gave på en brus og et gratis spill, så det blir nok ikke lenge til vi drar dit igjen. Dessuten har lillebror tinget samme bursdagsfeiring i august 2017 (viktig å ha bestemt seg god tid i forveien ;-))

Jeg syns heller ikke det var spesielt dyrt å feire bursdagen der. 200kr pr. barn er helt overkommelig. Det inkluderte to spill, bursdagsrom, vertinne, mat, is og brus. Om noen ikke skulle dukke opp eller gi beskjed om at de ikke kommer senere enn to dager før, betaler man kun for maten til personen (25 kr). I tillegg fikk vi jo gave og kaffe! Bursdagen bestiller man enkelt på nettet selv, og sender bare en bekreftende mail på rett antall barn to dager før. Invitasjoner kan man printe ut fra nettsiden. Det er også mulig å kombinere bursdag på Megazone med Hurlumheihuset. Det er lov å ha med kake, men ikke godteposer. Jeg droppet kake også da jeg syns det holdt med is.

Vi kunne ikke vært mere fornøyd med Megazone sitt opplegg, og vi vil takke dem så mye for at Sanne fikk feire dagen sin der.

PS: Så deilig det er å slippe å rydde etter barneselskap, og for meg var det topp å sitte en time i ro og fred med en kaffekopp mens ungene “skøyt” hverandre ned!

vinrod-underskrift2

Kommentarer

6 Comments:

 1. Vi har også “outsourcet” bursdagene med hell. Nå bor vi så trangt at det å ha mange inne er utelukket. Og så gjør man kanskje noen ekstra twister for å veie opp for en litt dårlig samvittighet når man ikke klarte å levere familiepakka?

  Ha en nydelig dag!
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…VinterglederMy Profile

 2. Vi har hatt alle bursdagen til.poden utendørs. Det hr vært frilek og lettvint servering. Men her en dag så nevnte han spenst og bowling som alternativ.
  Godt å høre at dere fikk en god feiring
  Nann Karin recently posted…Jeg kunne nok ikke tilgitt deg…My Profile

 3. MegaZone er jo drit kult!! Visste ikke at de hadde de på Hurlumheihuset! Men nå er det en evighet siden jeg har vært der også da 🙂 regner med ar bursdagsjente hadde en strålende dag og var fornøyd!
  Linn/FruBers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Er du i rute? Julestjernen har hengt i stuen siden forrige jul, ribben ble prøvesmakt i juli (!), julekalendere påbegynt i september og første julepakker handlet i oktober!My Profile

  • Joda, ligger vegg i vegg med kun en dør mellom. Perfekt om man har med barn i ulike aldre. Døra mellom de to kan åpnes, og om du sikker i Hurlumheihuset så kan du se ungen din fly rundt inne i Megazone på stor skjerm. Perfekt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.