10 års bryllupsdag feires på ukjent destinasjon

2016-08-04 11.56.30

Den 05.08.16 feirer vi 10 års bryllupsdag!

Vi giftet oss i Gamlebyen i Fredrikstad i 2006. 24 år gamle og kommende foreldre. På brudebildet vårt er jeg faktisk 28 uker på vei…

I anledning vår store dag, har Robert invitert meg med på overraskelsestur. Jeg aner altså ikke hvor jeg skal, men jeg vet at det er sol, strand og varme der. Vi skal være borte fra torsdag til søndag, og barna skal på ferie til Fredrikstad hos sine besteforeldre.

Jeg gleder meg til å tilbringe noen dager med med min kjære mann, og jeg ser frem til å få vite hvor vi skal. Han har lovet at turen blir rolig og avslappende. Det er faktisk bare to timer til tt-taxien plukker oss opp, så nå må jeg prøve å pakke og ta en dusj.

Snakkes når vi er tilbake!

louise-300x113

Kommentarer

3 Comments:

  1. Kos dere masse❤️ Spent på hvor turen gikk?

  2. Ååå.. Så fantastisk.. Håper du får det fantastisk med din mann.. God tur..
    Nusie recently posted…Hvilken verden vil vi skape for våre døtre?My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.